fbpx

Digital Group overtager Jarlgaard og Co’s kopi og printforretning

Digital Group overtager Jarlgaard og Co’s kopi og printforretning

Kopi og printforretningen fra Jarlgaard og Co er fra 1. juni 2020 blevet en del af Digital Group. Lars Jarlgaard vil i fremtiden være at finde som konsulent ved Digital Group, hvor han fortsat vil betjene de tidligere kunder fra Jarlgaard og Co.

”Vi har haft et ønske om at sikre vores kunder de bedste løsninger, produkter og services. Som markedet er i dag, har vi sikret netop det ved at blive en del at et større setup.” Udtaler Lars Jarlgaard, direktør for Jarlgaard og Co.

Kunderne fra Jarlgaard og Co vil i fremtiden få glæde af Digital Groups brede produktportefølje, samtidig med, at det lokale islæt og den gode service bibeholdes.

”Vi er glade for at byde kunderne fra Jarlgaard og Co velkommen i Digital Group. I Digital Group sætter vi en ære i altid at have de bedste produkter, god service og ikke mindst et lokalt islæt og god forståelse af vores kunders behov. Med Lars Jarlgaards indtræden i Digital Group, sikrer vi dette for de nye kunder”, udtaler Kasper Hansen Happel, Direktør for Digital Group

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med overtagelsen, er du meget velkomment til at kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Har du spørgsmål til emnet?

Bliv ringet op

  • setting
  • phone