fbpx

Glemte persondata medføre bøde på 1,5 mio kr

Glemte persondata i et hjørne af virksomheden sikre IDdesign A/S en politianmeldelse og bødeforlæg på 1,5 mio kr.

Datatilsynet har i efteråret 2018 været på besøg hos IDdesign A/S. Der blev fundet fejl i enkelte af virksomhedens afdelinger, hvor persondata ikke blev slettet rettidigt, jf. persondataforordningen. Det har resulteret i, at Datatilsynet har politianmeldt IDdesign A/S og indstillet til et bødeforlæg på 1,5 mio kr.

I lyset af det store bødeforlæg som følge af fejl i enkelte afdelinger, må mange sikkerhedschefer rundt om spørge sig selv om de har helt styr på alle data.

Undgå at persondata glemmes

Med vores GDPR-værktøj kan du automatisere kontrollen af de data, der ligger på alle jeres IT-platforme, i alle afdelinger og undgå bøder og politianmeldelser på grund af "glemte" data.

Værktøjet scanner alle jeres systemer for data, og kan med den frekvens I ønsker lave en rapport med alle de persondata, der er registreret i jeres systemer. Både dem som ligger, hvor de skal, og dem som er gemt eller glemt i en mail eller et dokument i jeres filsamling.

På den måde sikres, at der ikke ligger gamle og glemte data i et hjørne af virksomehdens IT-platform.

Læs mere på vores hjemmeside og se vores video om, hvordan Walther får overblikket og validerer om hans data og filer løbende er compliant med persondataloven. http://digitalgroup.dk/gdpr-losning

Læs mere om sagen på Datatilsynets hjemmeside

 

 

Har du spørgsmål til emnet?

Bliv ringet op

  • setting
  • phone