fbpx

Green Office Solutions

Digital Group har købt kopi- og printforretningen i Green Office Solutions ApS

logo GOS 2

Digital Group har fået vokseværk og overtog pr. 1. februar 2019 kopi- og printforretningen fra Green Office Solutions ApS i Viborg.

Vi har overtaget eksisterende kopi- og printserviceaftaler fra Green Office Solutions.

Vi har ønsket et større fokus på vores belysningsforretning. Derfor har vi ønsket at frasælge kopi- og printforretningen. Det har i forbindelse med valget af køber været vigtigt for os, at sikre vores kunder fortsat har mulighed for den nærhed og gode service de er vant til. Det har vi sikret med overdragelsen til Digital Group. udtaler Jacob Sørensen, Direktør Green Office Solutions.

Lokalt baseret – med masser af stabilitet og tryghed

Digital Group er med afdelingen i Aarhus allerede godt repræsenteret i det jyske. For at kunne betjene de nordjyske kunder fra Green Office Solution på bedste vis, etableres i forbindelse med overtagelsen et salgskontor i Aalborg. Aarhusafdelingen vil sikre kunderne fra Green Office Solutions stabilitet og lokalt kendskab i det midtjyske. Vi glæder os til at hjælpe kunderne fra Green Office Solutions.
”Vi har mulighed for at servicere vores nye kunder med et bredere sortiment, kombineret med det lokale islæt og fortsat stabilitet og tryghed for kunderne. Virksomhederne har mange af de samme værdier, og det kommer kunderne også til at mærke,” siger Digital Groups to direktører, Rasmus Højfeldt og Kasper Laurits Hansen.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Har du spørgsmål til emnet?

Bliv ringet op

  • setting
  • phone