fbpx

Leverandør af printere og scannere til autobranchen

Driftssikre og stabile printere og scannere er vigtigt, når autoranchen skal vælge printere. Det ved vi i Digital Group.

Når slutsedlen til en bilhandel skal skrives under, skal printeren selvfølgelig virke. Det samme gælder også, når en kunde beder om et print af en bestemt bils specifikationer eller hvis man skal printe et katalog ud. Derfor er printeren et vigtigt arbejdsredskab for en bilsælger.

For en mekaniker er printeren ligeså vigtig. Det er her, der udskrives værkstedskort, så hvis printerne står stille, står forretningen stille, og det er ikke holdbart. Driftssikkerhed er alfa og omega i en travl branche som autobranchen.

Har man flere lokationer i sin organisation, er systematik og ensartethed også et ønske fra mange i autobranchen. Det skal være nemt at bestille toner hjem eksempelvis, så der ikke er tvivl om, om nu den ene eller den anden toner skal til Ringsted eller Ringkøbing.

At have printere med indbyggede scannere placeret flere steder gør også, at medarbejderne sparer tid. De skal ikke gå langt for at få opfyldt de behov, de måtte have.

Når man leverer til autobranchen leverer man også til en kontant branche, hvor der skal være rene linjer. Man skal kunne tåle at få sine fejl at vide og få rettet op på dem, da printere og scannere er kritiske for at drive en god forretning.

Vi har i Digital Group serviceret en række kunder i autobranchen i mange år. Vi har en god omgangstone, og vi tager de daglige udfordringer seriøst. Vi ved, at troværdighed er vigtigt, så når vi siger, at der kommer service inden for X timer, så skal serviceteknikeren også stå der på det aftale tidspunkt.

Er du i tvivl hvilke printbehov du har?

Bliv kontaktet af en af vores dygtige medarbejdere

Bliv ringet op

"Hvis printerne strejker, står værksteder og mekanikere stille. Derfor er service og en god relation vigtig i valget af samarbejdspartner."

P. Christensen -P. Christensen

  • setting
  • phone