fbpx

Print og kopi

Den nyeste teknologi fra de største producenter

Vi samarbejder med de største og bedste producenter indenfor print og kopi.

Derfor kan vi altid finde den maskine der passer bedst til netop dit behov. Uanset om du skal bruge en lille printer, en multifinktionsmaskine eller en stor produktionsmaskine, har vi løsningen.

 

 

Serviceaftale på print og kopi – så er vi der altid

Med en serviceaftale med Digital Group på print og kopi er du sikret driftssikkerhed, faste priser og hurtig service. Vi ønsker at supportere og servicere vores

kunder - hvor som helst og når som helst. Der er ikke noget værre, end hvis printeren driller eller kopimaskinen ikke spytter sine kopier ud, som den skal.

Derfor er vores foretrukne samarbejdsform en længerevarende serviceaftale, hvor vi i samarbejde med dig som kunde analyserer behovet for print, scan og kopi og så leverer den løsning, der passer.

Som kunde har du en fast pris på dine print, så du altid kender dine udgifter. Vi sørger for, at dine maskiner kører optimalt. Er der af den ene eller anden grund et driftsstop, så tager du blot fat i os, og vi vil hurtigt have en tekniker på din adresse.

Skulle behovet for print ændre sig i virksomheden, står vi naturligvis også klar med en opgradering. Er der interesse for det, kobler vi også gerne vores NemToner på, så vi sørger for, at I aldrig løber tør for toner og andre forbrugsstoffer.

bizhub PRESS C1085 FALLBACK 45

Er du i tvivl hvilke printbehov du har?

Bliv kontaktet af en af vores dygtige medarbejdere

Bliv ringet op

 

konicadealer srcset large

 

kyocera logo

 

Ricoh logo

 

Konica Minolta Bizhub C458

  • setting
  • phone