fbpx

Digital Group leverer print og scan til transport, fragt og spedition

Driftssikre og stabile printere og scannere er vigtigt, når transportbranchen skal vælge printere. Det ved vi i Digital Group.

Der skal udskrives ordresedler, køresedler og holdes styr på logistikken i en travl branche som transport- og logistikbranchen.

Derfor er det vigtigt med den rette leverandør på print og scanningsløsninger. Digital Group har mere end 15 års erfaring i at levere til transportbranchen, så vi kender de udfordringer, som branchen har og vi kender de programmer og den software, der arbejdes med. Samtidig kan vi tilbyde jer sikre løsninger, som gør jeres printprocesser bedre og mere optimale.

Transportbranchen er en branche, der længe har været under pres, og derfor er løsninger med fokus på en god økonomi og fornuftige priser vigtig. Med en samarbejdspartner som Digital Group er du sikker på at få en leverandør, der hjælper dig med at vælge den mest hensigtsmæssige løsning – også økonomisk.

Og vælger du en serviceaftale er du også sikker på at få hurtig hjælp, hvis uheldet er ude og printerne strejker. Vi ved, at stilstand kan betyde store udgifter, så derfor leverer vi driftssikre printere og har teknikere klar til hjælp ved nedbrud.

Ved spørgsmål eller tvivl er vi altid klar ved telefonen, så det er nemt at få hjælp. Vi kender branchen – og vi vil også gerne lære dig og din virksomhed at kende.

Er du i tvivl hvilke printbehov du har?

Bliv kontaktet af en af vores dygtige medarbejdere

Bliv ringet op

Spar tid på bestilling af toner

Med NemToner har vi overblikket for dig og du løber aldrig tør for toner.

Hør nærmere om løsningen

  • setting
  • phone