fbpx

GDPR-løsning med rapportmodul

Vagthund til validering af jeres data

Som et modul til vores Enterprise Search løsning kan vi hjælpe med en vagthund, der kan generere rapporter til den GDPR-ansvarlige på alle globale data.

Der kan opsættes rapporter, der søger jeres netværk for filer eller informationer, som ikke er compliant eller i overensstemmelse med persondataloven og jeres IT-politik på området. Den kan genkende eksempelvis CPR numre, danske og internationale, og kæde dem sammen med personnavne, adresser eller andre oplysninger, der findes på jeres netværk og give jer en oversigt over, hvilke filer der indeholder personfølsomme data.

 

Se på videoen, hvordan Walther får overblikket og validerer om hans data og filer løbende er compliant med persondataloven.

 

Hold styr på jeres persondata

GDPR-lovgivningen har frustreret mange. Frem mod reglernes ikrafttræden er der brugt enorme ressourcer på at få ryddet op i virksomhedens persondata. Men hvordan persondata sikres fremadrettet, er en helt anden udfordring, som mange stadig mangler at få løst. Med vores GDPR-løsning kan der med et tryk på en knap sikres dokumentation for, hvor der er arkiveret hvilke data.

 

Retten til at blive glemt og databrud

Når en tidligere kunde, medarbejder eller samarbejdspartner udbeder sig ”Retten til at blive glemt”, har du mulighed for at opsøge alle data vedrørende rekvirenten, arkivere en rapport som kan udleveres og dokumentere hvilke data og informationer af personfølsom karakter, I har liggende. I kan herefter slette data og lave en ny rapport, som dokumenterer, at vedkommende nu er ”glemt”.

Det samme gør sig gældende, hvis I oplever et databrud, så kan vores GDPR-løsning udarbejde en rapport over hvilke data, der kan være lækket, og det gør I igen nemt - med tryk på en enkelt knap.

 

 

Bliv kontaktet af vores specialister og bliv klogere på den løsning der passer bedst til dig.

Bliv ringet op

  • setting
  • phone