fbpx

Skræddersyede løsninger

Advokat og revisor

Digital Group har stor erfaring i print og scanning til revisorer og advokater, hvor sikkerheden og stabiliteten skal være i top.

Autobranchen

Driftssikre og stabile printere og scannere er vigtigt, når autoranchen skal vælge printere. Det ved vi i Digital Group.

Bank og forsikring

Digital Group har stor erfaring i at levere print og scanningsløsninger til finansielle virksomheder, hvor sikkerheden skal være i top.

Fragt og spedition

Driftssikre og stabile printere og scannere er vigtigt, når transportbranchen skal vælge printere. Det ved vi i Digital Group.

Grafiske virksomheder

Farvekalibrering og driftssikkerhed er vigtigt, når reklame- og kommunikationsbureauer skal vælge printere. Læs om Digital Group her.

Undervisning og skoler

Driftssikkerhed er vigtigt, når skoler og uddannelsesinstitutioner skal vælge printere og scannere

Er du i tvivl hvilke printbehov du har?

Bliv kontaktet af en af vores dygtige medarbejdere

Bliv ringet op

Spar tid og penge med den rigtige brancheløsning

Med den rette print-, kopi- og softwareløsning kan der være mange penge at hente.

Det er sikkert ikke noget, I tænker over i hverdagen, men har I mon et overblik over, hvor meget tid og hvor mange penge, der er bundet i jeres print-processer?

De virksomheder, vi samarbejder med, reducerer typisk deres samlede printomkostninger med op til 30 pct. Det kan dreje sig om tusindvis af kroner og ikke mindst unødvendigt bøvl og besvær.

I vores serviceaftale gør vi det nemt og overskueligt for jer at bruge print til en fast, lav pris, så I kan koncentrere jer om jeres kerneaktiviteter og om at betjene jeres kunder.

Vi samarbejder med de bedste leverandører og brands på markedet, og derfor kan I få præcis den printløsning, der er mest optimal for jeres virksomhed og branche.

 

Vil I også spare tid og penge? Så lad os tage en snak om mulighederne.

Vi træffes på telefon 66 14 06 66.

 

Spar tid på bestilling af toner

Med NemToner har vi overblikket for dig og du løber aldrig tør for toner.

Hør nærmere om løsningen

  • setting
  • phone