fbpx

Vi samarbejder med de bedste producenter

Digital Group er en af få virksomheder, der er godkendte og certificerede forhandlere af Konica Minolta, Xerox og HP.

os Digital Group har vi et godt og stærkt samarbejde med verdens  bedste producenter af multifunktionsprintere, småprintere og -kopimaskiner.

Det er din sikkerhed for den højeste kvalitet, den bedste driftssikkerhed og den nyeste teknologi. Hvilken producent og hvilken maskine, du skal vælge til din virksomhed, kommer helt an på jeres behov.

Vi samarbejder med en række producenter, men vi har et ekstra godt partnerskab med:

 

 

konicadealer srcset large

Digital Group er en af de få virksomheder som er godkendt og certificerede til at sælge Konica Minoltas mange produkter og tilhørende software. Med vores stærke og mangeårige samarbejde kan vi sikre vores kunder den bedste serviceløsning.

 

xerox

Vores samarbejde med Xerox er unikt. Vi er en af ganske få virksomheder i Danmark, der er certificeret Xerox Authorised Reseller. Så udover at have et tårnhøjt produktkendskab, kan vi også levere service fra vores egne Xerox-uddannede teknikere.

 

download

Digital Group er HP Managed Print Gold Specialist. Det er den højeste certificering en leverandør kan opnå indenfor HP's printdivision. Det er med til at sikre kunderne ekstra favorable prissætninger på både produkter, tilbehør og services.

 

ricoh hd logo

Samarbejdet med Ricoh sikre at vi kan levere maskiner og fulde løsninger fra Ricohs brede program såvel indenfor office som produktionssegmentet.

 

Lexmark2

Digital Group er  Autoriseret Service Leverandør på Lexmarks produktportefølje i Danmark. Det sikre kunderne gode priser og den rigtige service på Lexmarks produkter indenfor print og kopi.

 

 

Har du spørgsmål til emnet?

Bliv ringet op

  • setting
  • phone