fbpx

Sikre printere til finansielle virksomheder

Digital Group har stor erfaring i at levere print og scanningsløsninger til finansielle virksomheder, hvor sikkerheden skal være i top.

Oplysninger om personers økonomi og pengesager er noget af det mest private. Derfor er det meget vigtigt, at fortrolige oplysninger som disse behandles fortroligt.

Det ved vi hos Digital Group, hvor vi har stor erfaring i at levere print og scanningsløsninger til finansielle virksomheder. Vi kan hjælpe jer med at sikre, at ingen personlige oplysninger ligger og venter i en printer, og vi kan sikre, at medarbejdere kun kan printe på bestemte maskiner, når de står klar til at hente deres print eksempelvis.

Sikkerhed og fortrolighed er hverdag for medarbejdere i finansielle virksomheder som banker, kapitalfonde og venturefonde. Finansielle virksomheder er underlagt tilsyn og skærpede lovkrav og krav om veletablerede forretningsgange på mange områder for blandt andet at passe på de oplysninger, som vi har givet dem.

Derfor er det vigtigt at vælge en leverandør på print og scan, som kender de udfordringer. Med de rette sikkerhedsløsninger kan I reducere antallet af glemte udskriftsopgaver og beskytte fortrolige dokumenter ved eksempelvis at skulle verificere sig selv på printeren, inden et dokument udskrives.

Vi hjælper jer med at få kortlagt jeres printprocesser, så de bliver mest hensigtsmæssige for netop jeres virksomhed – på den måde kan I spare både penge og tid og samtidig optimere fortrolighed og sikkerhed.

Er du i tvivl hvilke printbehov du har?

Bliv kontaktet af en af vores dygtige medarbejdere

Bliv ringet op

  • setting
  • phone