fbpx

Digital Group er eksperter i printere til den kreative branche

Farvekalibrering og driftssikkerhed er vigtigt, når reklame- og kommunikationsbureauer skal vælge printere.

Farverne skal stå knivskarpt og være i præcis de rigtige farver.

Der skal kunne printes til kant på A3 og gerne med plads til skæremærker.

Driftssikkerheden skal være høj.

Det er nogle af de krav, som er vigtige at møde, når reklamebureauer, kommunikationsbureauer og andre grafiske virksomheder skal vælge printere.

For nogle virksomheder er farvekalibreringen så vigtig, at man vælger eksempelvis at supplere med en tilsluttet Fiery Controller. Den kan bruges til de print, hvor CMYK-farver og farvepræcision er essentiel.

Den grafiske branche er typisk en ”Mac-branche”, og det kan også skabe udfordringer, når man vælger printer. Det er vigtigt at vælge en printerløsning, som taler godt sammen med både Mac og PC for at få det bedste resultat.

Vores kunder vælger ofte en serviceaftale, hvor der altid er tekniker-hjælp til rådighed, hvis noget mod forventning skulle drille. Med en serviceaftale har man også en fast pris på sine print og har derfor et godt overblik over sine udgifter.

Digital Group kender den grafiske branche gennem mange års tæt samarbejde med en række af landets førende grafiske virksomheder og reklamebureauer. Vi ved, hvad der er vigtigt. Vi ved, at printerne skal være hurtigere og stabile – og at farvekalibreringen skal holde.

Er du i tvivl hvilke printbehov du har?

Bliv kontaktet af en af vores dygtige medarbejdere

Bliv ringet op

"På et reklamebureau som Nørgaard Mikkelsen er farvekalibrering og farvestabilitet vigtige parametre, når der skal vælges printere."

Nørgaard Mikkelsen -Nørgaard Mikkelsen

Spar tid på bestilling af toner

Med NemToner har vi overblikket for dig og du løber aldrig tør for toner.

Hør nærmere om løsningen

  • setting
  • phone