fbpx

Noergaard-Mikkelsen

På et reklamebureau som Nørgaard Mikkelsen er farvekalibrering og farvestabilitet vigtige parametre, når der skal vælges printere.

Det giver os en nemmere hverdag

- De printere, som vi vælger, skal være hurtigere og stabile. De skal kunne farvekalibreres, og det skal gerne holde, så vi ikke skal justere farver hele tiden, fortæller Henrik Daugaard, der er IT administrator hos reklamebureauet Nørgaard Mikkelsen med kontorer i Odense og København.

- Vi går ikke nødvendigvis efter det billigste. Vi går efter den rigtige løsning til den rigtige pris.

Digital Group og Nørgaard Mikkelsen har et langt og godt samarbejde bag sig. Bureauet har forskellige behov og dermed også flere forskellige printere.

- Vi har tre styks Konica Minolta af typen c654e med en indbygget Fiery controller. Fiery controlleren sikrer en endnu større farvepræcision, så man kan printe CMYK farver eksempelvis. Det er primært vores grafikere og art directors, der bruger den, da de har behov for mere kontrol over farverne.
- Det er en maskine, der også er en semi-trykmaskine, som vi bruger til lette prøvetryk. Den kan skrive ud i formaet A3 plus, som er helt ud til kanten i A3 plus lidt mere til skæremærker. Derudover har vi nogle Epson, som vi bruger i produktionen til prøvetryk, men de er langsommere og dyrere at printe på.

Sikre print og lavere printforbrug

Bureauet har også to andre printere, som eksempelvis bruges af kontorpersonale, projektledere og tekstforfattere. Det er Konica Minolta c454e samt en c308 fra samme producent.
- Det er lidt mindre udgaver, men alle kan kopiere og scanne dokumenter.
Desuden er tilvalgt funktionen SafeQ. De avancerede grafiske print på Fiery Controller kører i eget system – mens alle andre print kører via SafeQ.
- Alle print og scanninger uploades til en fælles server. Og så har hver enkelt medarbejder sit eget nøglekort, som man fysisk sætter på den printer, man står ved. Så henter printeren selv de forskellige print ned fra serveren, og medarbejderen vælger det, der skal printes. Det er en fælles server, så man kan hente sine print ligegyldigt om man er på kontoret i Odense eller København.
- Helt lavpraktisk betyder det, at vi sparer mange print. Der ligger ikke uafhentede print og flyder, og man er lidt mere kritisk med at sende tingene til print. Samtidig skal du være bange for, at nogen læser noget fortroligt, for du printer først, når du selv står ved printeren.
- Det er et supergodt system, som alle kan finde ud af. Kvaliteten er god og hastigheden er også i orden. Jeg er meget tilfreds med det valg, siger Henrik Daugaard.

Udfordringer bliver håndteret

At det er vigtigt med et godt forhold til sin leverandør, kan han også nikke genkendende til.
- Vi lever i en mac-verden, og det kan give nogle udfordringer, og så har vi samtidig meget høje krav til farverne. Vi oplevede tidligere, at en tekniker kunne sige, at nu var det godt nok – men det var det altså ikke. Det skal være i orden, og det er det hos Digital Group.
- Vi har måttet levere printere tilbage, som ikke fungerede, men det er blevet håndteret på en god måde, og nu får vi lov at komme med til Konica Minolta og får printerne på prøve, inden vi vælger en ny model.

Service og TonerAgent

- Den gode kontakt er vigtig i hverdagen, og de er altid flinke og rare. De har endda en special-tekniker, som de af og til hyrer ind, hvis der er noget med farverne. Han er en kæmpehjælp, for han er virkelig specialist på sit felt.

Henrik Daugaard og Nørgaard Mikkelsen har en serviceaftale, og derudover er TonerAgenten også tilknyttet, så printerne selv bestiller toner, image-units og waste-boxe, som er de forbrugsstoffer, printerne bruger.
- Det er en kæmpehjælp, for det er virkelig irriterende at stå og mangle. Printerne bestiller selv, og så bliver det bare sendt til os, Der står hvilken printer, der har bestilt, så det skal vi ikke længere tænke over. Det giver os en nemmere hverdag.

Nørgård Mikkelsen A/S

Nørgård Mikkelsen A/S er et dansk reklamebureau grundlagt i 1967 i Odense. Det er et af Danmarks største reklamebureauer, og bureauet har stået bag adskillige reklamekampagner både i trykte og elektroniske medier. Bureauets kundeliste omfatter bl.a. Matas, Kohberg, Rynkeby, 3-stjernet, Bygma, BoConcept, Inspiration, Knorr, Invita, Odense Marcipan, Fynske Bank samt SBS.

Bureauet har kontorer på Odense Havn samt Vesterbrogade i København, og så er omkring 85 medarbejdere beskæftiget i Nørgård Mikkelsen.

https://www.nmic.dk/

Nørgaard Mikkelsen
Nørgaard Mikkelsen
  • setting
  • phone