fbpx

SoMe Manager

De fleste virksomheder har set styrken og mulighederne i at have en profil og aktivitet på de sociale medier. Men langt de fleste kæmper også med at skabe nok interessant indhold, til at platformen for alvor gavner virksomheden.


SoMe Manager overholder dine designguidelines

Nu kan du gøre det nemt for dine medarbejdere at skabe content, direkte fra deres smartphone, og dermed øge engagementet til at bidrage til virksomhedens online tilstedeværelse, og samtidigt overholde virksomhedens designguidelines, med flotte SoMe templates.

SoMe Manager


Mere og bedre indhold på Facebook og Linkedin

De fleste små og mellemstore virksomheder, har vanskeligt ved at skaffe nok indhold til at gøre deres sociale media kanaler interessante. Med SoMe manager kan alle i virksomheden bidrage til interessant indhold, eventuelt direkte fra deres smartphone. Den SoMe ansvarlige kan læse korrektur inden der postes.

 

GDPR-samtykke - med skriftlig bekræftelse

Efter indførelsen af Persondataforordningen i EU, skal man også sikre sig at indhold og billeder er accepteret af 3. part, hvis man poster noget som indeholder data fra andre. F.eks. kundeanmeldelser eller referencer. I SoMe Manager kan du udsende samtykke bekræftelse samtidigt med du opretter et post.

 

  • setting
  • phone