fbpx

Sikre printere til advokater og revisorer

Digital Group har stor erfaring i print og scanning til revisorer og advokater, hvor sikkerheden og stabiliteten skal være i top

Hastighed og stabilitet er nogle af de egenskaber, som revisorer og advokater fremhæver, når snakken falder på printere og scannere.

Står man og skal OCR-scanne en stor stak bilag eller forberede en præsentation om et generationsskifte eller have tilknyttet en stak dokumenter til en kundes sag, skal det gå hurtigt og enkelt.

Det nytter ikke, at printeren er modvillig, at scanneren ikke gider at scanne eller at softwaren ikke kan tale sammen med eksempelvis Unik Advosys eller andre af de programmer, som bruges dagligt.

Samtidig skal sikkerheden og fortroligheden også prioriteres, så print og dokumenter ikke lander i de forkerte printbakker eller ikke bliver afhentet. En mulighed er et system hvor en bruger skal logge ind med en pinkode på printeren for at printe og et follow-me system, hvor den enkelte bruger genkendes, og de indscannede dokumenter automatisk bliver gemt i brugerens mapper.

For advokater er den nye digitale retsproces også værd at have med i sine overvejelser. Fremover skal advokater selv indlæse de dokumenter, som skal anvendes i en retssag, og kravet til dokumentformatet er en søgbar PDF-fil.

Digital Group har erfaringen og tilbyder de print-, scan- og dokumentløsninger, der passer til jeres revisionskontor eller advokatpraksis.

Er du i tvivl hvilke printbehov du har?

Bliv kontaktet af en af vores dygtige medarbejdere

Bliv ringet op

"Når der skal scannes en stor mængde bilag eller printes en powerpoint-præsentation, foregår det på printere fra Digital Group. "

Baker Tilly -Baker Tilly

"Hos Kielberg Advokater skal printere og scannere være driftssikre og stabile. Samtidig skal de ”tale sammen” med softwaren Unik Advosys og skal kunne scanne dokumenter i et format, som passer til den digitale retsproces."

Kielberg Advokater -Kielberg Advokater

  • setting
  • phone