fbpx

Kielberg

Hos Kielberg Advokater skal printere og scannere være driftssikre og stabile. Samtidig skal de ”tale sammen” med softwaren Unik Advosys og skal kunne scanne dokumenter i et format, som passer til den digitale retsproces.

Scanneren "taler sammen" med Advosys

Lene Andersen er sekretær og it-ansvarlig hos Kielberg Advokater i Odense. Det er også hende, der fungerer som indkøber, så hun har haft med Digital Group at gøre i de mange år, de har samarbejdet.
- Og jeg må sige, at samarbejdet fungerer upåklageligt, siger hun.

Kielberg Advokater har en række forskellige multifunktionsmaskiner, der både kan scanne og printe efter behov.
- Vi har været kunder hos Digital Group i mange år, og vi har en god kontakt til både deres serviceafdeling, teknikere og salgsafdelingen, siger hun.
- Når man spørger om noget, får man svar. Det kan jeg godt lide.

Digital retsproces
Et vigtigt krav til printer og scannere er, at de kan tale sammen med det sagsbehandlingssystem, Unik Advosys, som mange advokatkontorer benytter.
- Vi har installeret en autostore-løsning, som gør, at vi har OCR tekstgenkendelse på vores dokumenter. Det er en metode til at genkende tekst på særligt .pdf-filer, forklarer Lene Andersen.

Det skal benyttes i det daglige arbejde med digitale retssager. Tidligere indsendte man sine dokumenter via mail, men i slutningen af 2017 og i begyndelsen af 2018 er alle retskredse blevet digitale.
- Vi skal uploade dokumenter til domstolene digitalt på en portal, og det skal være tekst, som kan læses og genkendes. Den løsning, vi har valgt med autostore, fungerer for os.

Uhøjtideligt og uformelt
På et travlt advokatkontor som Kielberg Advokater er driftssikkerhed og stabilitet også vigtigt.
- Vores printere og andre maskiner skal være stabile. Vi har ikke tid til nedbrud. Så hvis der er en fejl på en maskine, skal teknikerne stå her, når vi kalder. Derfor har det også været vigtigt for os at vælge en lokal leverandør.
- Men heldigvis er vores maskiner stabile, så det er ikke så tit, at vi har kontakt. En gang imellem ringer de og spørger til, hvordan det går, og om vi har brug for noget nyt, så jeg er meget tilfreds. Det er meget uformelt og uhøjtideligt.

På spørgsmålet om, hvorvidt Digital Group kan gøre noget bedre, er hun klar i mælet.
- Faktisk ikke.

 

Om Kielberg Advokater

Kielberg Advokater er et full-service advokatkontor. Her tilbydes klienterne skræddersyet jura og specialiseret juridisk rådgivning,
Den klare mission hos Kielberg Advokater er at skabe den mest attraktive advokatvirksomhed i Region Syddanmark. Hver enkelt advokat har sine juridiske specialer.
Kielberg Advokater har kontorer i hhv. Odense, Vejle og København, og firmaet beskæftiger omkring 35 medarbejdere.

https://kielberg.com/

Kielberg Advokater
Kielberg Advokater
  • setting
  • phone