fbpx

Digital Group køber X&Co A/S

I et marked under konstant forandring og med løbende konsolidering har X&Co A/S solgt alle aktier til print- og dokumenthåndteringsvirksomheden Digital Group, som del af virksomhedens ambitiøse vækststrategi.

Digital Group med hovedsæde i Odense har overtaget den midtjyske virksomhed X&Co. Det betyder en markant udvidelse af aktiviteterne i det jyske. Digital Group har i forvejen kontorer i Aarhus, Aalborg og Esbjerg.- I et marked under hastig forandring har vores fokus været at tage bedst muligt hånd om og fremtidssikre vores kunder. Med Digital Groups overtagelse af forretningen sikrer vi, at vores kunder også fremadrettet får de bedste betingelser, siger Jan Larsen, tidligere adm. direktør og partner i X&Co.

- Vi har en ambition om at vækste, så opkøbet er en del af vores vækststrategi, fortæller Digital Groups direktør, Rasmus Højfeldt.
- Med opkøbet udvider vi vores aktiviteter betragteligt, og vi ser frem til at lære vores nye kunder at kende.
Digital Group overtager virksomheden med medfølgende sortiment, medarbejdere og kunder. Ved årsskiftet sidste år overtog Digital Group kopi- og printforretningen fra både Røsfeld IT A/S og Hammer Hansen A/S. I januar i år overtog virksomheden ligeledes kopi- og printafdelingen i Green Office Solutions i Viborg og har nu altså overtaget hele X&Co-forretningen.
- Vi får nu endnu flere muligheder for at servicere vores kunder, og vi glæder os over, at aftalen er faldet på plads, siger Digital Groups Direktør og ejer, Rasmus Højfeldt.

Fordel for kunderne

XogCo overtagelse

For ejerne af X&Co har det været vigtigt, at der bliver taget hånd om medarbejdere og kunder:
- Og så er det også vigtigt, at virksomheden fortsat er lokalt funderet med kontor i Herning, for det er noget, som har betydning for vores kunder, siger Jan Larsen,.
X&Co har haft adresse på Sandvigvej 6 i Herning, og det er her, medarbejderne fortsat skal møde ind.

- Vores kunder kommer til at møde mange af de samme medarbejdere, men vores sortimentet og muligheder for at servicere vores kunder bliver væsentligt bredere, siger Jan Larsen.

- Vi får et stærkt setup, som er til fordel for vores kunder. Vi hjælper med at afdække behov og er konstant opdateret på, hvad der rører sig eksempelvis inden for printsikkerhed og software, siger Rasmus Højfeldt.

Større udvalg

De to ser også en anden fordel for kunderne, for hvor X&Co var leverandør af produkter fra Ricoh, så er Digital Group en multibrand virksomhed med et større udvalg på hylderne. Digital Group er en af få virksomheder, der er godkendt og certificeret forhandler af både Konica Minolta, Ricoh, Xerox og HP.
- Kunderne får adgang til en bredere produktportefølje inden for print og avanceret software til eksempelvis håndtering af GDPR. Mange tænker ikke over det, men printere kan hackes, så de skal sikres, så man beskytter sine oplysninger, siger Rasmus Højfeldt.
Digital Group har arbejdet med printere, scanning og dokumenthåndtering i mere end 18 år og er kendt for langvarige samarbejder med deres kunder, hvoraf de fleste har løbende serviceaftaler.
- På den måde sikrer vi, at kunderne altid får en fast, lav pris, og at printerne altid kører optimalt.
- Vi har også udviklet konceptet NemToner, hvor printere selv bestiller toner hjem, så man altid får det rigtige leveret og ikke skal have lager – det gælder også printere, vi ikke har serviceaftale på.

Har du spørgsmål til emnet?

Bliv ringet op

  • setting
  • phone