fbpx

Digital Group overtager Inu:it danske print og kopi-afdeling

Digital Group overtager kopi og printforretningen fra Inu:it A/S i Danmark

Digital Group har pr. 1. juni 2022 overtaget den danske del af kopi og printforretningen fra Inu:it A/S.

Serviceringen af kunderne fra Inu:it vil fortsat have lokal forankring, gennem vores afdelinger i Holstebro og Herning. Overtagelsen vil samtidig styrke vores lokale tilstedeværelse i det vestjyske.

”I Inu:it a/s ønsker vi at servicere vores kunder bedst muligt. Det gør vi ved at holde fokus på vores kerneforretning; nemlig IT-infrastruktur. Derfor har det været en naturlig udvikling at overdrage vores kopi og print aftaler til Mita/Digital Group, der kan sikre vores kunder i fremtiden.” – Udtaler Vicki Hørup Jeppesen, Inu:it A/S

Med overdragelsen til Digital Group får de nye kunder adgang til en langt bredere produktportefølje fra førende producenter indenfor kopi, print og digital dokumenthåndtering.

”Vi byder kunderne fra Inu:it velkommen i Digital Group. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med kunderne. Vi er sikre på, at vi vil kunne indfri kundernes forventninger med god service, rådgivning fra eksperter indenfor kopi, print og digital dokumenthåndtering”, udtaler Kasper Happel, Digital Group A/S.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med overtagelsen, er du meget velkommen til at kontakte Direktør, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Har du spørgsmål til emnet?

Bliv ringet op

  • setting
  • phone