fbpx

DMS Services’ print- og kopiforretning overtages af Digital Group

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Efter mange år i print- og kopibranchen, først som Fyns Kontorteknik og nu som DMS Services, har Jan Finn Rasmussen valgt at lukke forretningen, for at kunne prøve nye udfordringer.

”I forbindelse med lukningen af min forretning, har det været vigtigt for mig, at sikre mine mange loyale kunder en fortsat god service på deres kopi- og printaftaler. Det sker, med overdragelsen til Digital Group”. -udtaler Jan Finn Rasmussen, direktør DMS.

Digital Group har i mange år været stærkt til stede i det Sydfynske, blandt andet med involvering i Svendborg Rabbits, GOG og Svendborg Event.
Odense firmaet arbejder sammen med nogle af branchens største og mest anerkendte producenter, herunder blandt andet Kyocera, Konica Minolta og Ricoh, og kan derfor tilbyde en bred vifte af løsninger, der kan tilfredsstille enhver.

”Digital Group er allerede stærkt repræsenteret på Sydfyn. Vi er derfor det perfekte match til at overtage servicen på DMS’ serviceaftaler og glæder os til et fortsat godt og langt samarbejder med de nye kunder.” -udtaler Kasper Happel, direktør Digital Group.

Har du spørgsmål til emnet?

Bliv ringet op

  • setting
  • phone