fbpx

Kopi og print fra Røsfeld IT og Hammer Hansen bliver til Digital Group

Digital Group har fået vokseværk og overtog pr. 1. januar 2018 kopi- og printforretningen fra både Røsfeld IT A/S og Hammer Hansen A/S.

Vi overtog kopi- og printafdelingen i Røsfeld IT med medfølgende sortiment, medarbejdere og kunder.

Fra Hammer Hansen overtages eksisterende kopi- og printserviceaftaler.

Vores kunde- og produktportefølje bliver dermed udvidet, men kvaliteten, kompetencerne, nærheden og grundværdierne forbliver de samme, hvilket også har været vigtigt for de tidligere ejere.

Med overdragelsen kan vi fremadrettet fokusere på vores kerneforretning. Det har været af største vigtighed for os, at vores kunder fortsat kan få den nærhed og gode service de er vandt til. Det har vi sikret med overdragelsen til Digital Group. Lyder det samstemmende fra Mads Møller Pedersen, direktør for Røsfeld IT A/S og Claus Køhler, direktør for Hammer Hansen

Lokalt baseret – med masser af stabilitet og tryghed

Vi har stor tillid til forretningspotentialet, og vi glæder os til at hjælpe Røstfeld ITs og Hammer Hansens kunder fremadrettet. For at sikre, at vi er tæt på vores kunder, etablerer vi en afdeling i Aarhus, som fra start, vil være bemandet med det kendte personale fra Røsfeld IT. Herfra vil vi fremadrettet kunne servicere vores Jyske kunder på bedste vis.

”Vi får nu endnu flere muligheder for at servicere vores kunder med et bredere sortiment kombineret med det lokale islæt og fortsat stabilitet og tryghed for kunderne. Virksomhederne har mange af de samme værdier, og det kommer kunderne også til at mærke,” siger Digital Groups to direktører, Rasmus Højfeldt og Kasper Laurits Hansen.

Har du spørgsmål til emnet?

Bliv ringet op

  • setting
  • phone