fbpx

NemToner sørger for, at der altid er toner

Slut med at købe for meget, for lidt eller forkert toner til printerne. Med Digital Groups NemToner er der altid toner til din printer.

Vores NemToner holder øje for dig, så I aldrig løber aldrig tør for toner eller får købt de forkerte. Nemt, effektivt og bekvemt.

Printeren begynder at spytte halvsløje print ud med udviskede farver og uskarpe linjer. Det sker selvfølgelig lige før, der skal printes en vigtig præsentation, et nyt salgsmateriale eller en vigtig kontrakt.

I kigger måske lidt forvirrede på hinanden og ringer til IT. IT skal finde ud af, hvilken printertype det drejer sig om, hvis I har flere forskellige og finde nummeret på den toner, der er løbet tør. Dernæst skal der findes ud af, om I overhovedet har præcis den type toner på lager – og så skal det skiftes.

Det er frustrerende og tidskrævende – og afbryder det arbejde, man ellers var midt i.

For at undgå det scenarie køber mange en masse toner hjem til lageret, så man altid har, når man løber tør. Men enten bliver printeren udskiftet, toneren bliver for gammel – eller man glemmer hvor det er placeret, og så er virksomheden lige vidt.

De historier har vi hørt igen og igen, og derfor introducerer vi nu printerens bedste ven: NemToner.

 

Hvad er NemToner?

Digital Groups NemToner sørger for, at der altid er den rette toner til jeres printere.

Jeres printere kommunikerer selv online med vores system, og når der eksempelvis er omkring 20 pct. toner tilbage, bestiller printeren selv en ny portion.

Så sørger vi for at sende den nye forsyning direkte til jer – selvfølgelig med anvisning til, hvilken printer der har bestilt, hvis I har flere.

Jeres virksomhed får altså lige præcis den toner til præcis den printer, der står og mangler – i rette tid – og sparer både tid, frustrationer og penge.

 

Hvordan virker NemToner?

Bag NemToner ligger et lille stykke software, som skal installeres på jeres server eller en pc.

Softwaren finder selv printere på samme netværk som serveren /  pc'en. Enkelt og lige til.

For yderligere information om installation af NemToner, ser vores supportside: NemToner installation

 

GDPR og NemToner

NemToner samler alene oplysninger om status på printere som er på det angivne netværk.

Der er således ingen registrering af indholdet som er printet, scannet eller kopieret, ligesom det hverken identificeres eller registreres hvem der har printet.

Systemet er således ikke en risiko i forhold til GDPR.

 

 

 

Har du brug for en nem tonerløsning?

Bliv kontaktet af en af vores dygtige medarbejdere

Bliv ringet op

  • setting
  • phone